Verzekering tweewielers: Ludo Elst advies en verzekeringen particulieren Merksem-Antwerpen
Verzekering tweewielers: Ludo Elst advies en verzekeringen particulieren Merksem-Antwerpen

MIJN VOERTUIG: TWEEWIELERS: MOTOR- EN BROMFIETSVERZEKERING

Scherpe premies

Tot 70% korting in combinatie met een personenwagen

Prijsvergelijking bij meerdere maatschappijen

Professionele afhandeling van uw schadegeval(len)

24/24 en 7/7 telefonische bijstand

MOGELIJKE WAARBORGEN

  • De BA verzekering: deze, wettelijk verplichte, verzekering verzekert de materiële en lichamelijke schade aan derden, ook aan de passagiers van het verzekerde voertuig.
  • Bestuurdersverzekering: als bestuurder zijn uw lichamelijke kwetsuren bij een ongeval in fout niet standaard verzekerd. Een gewone polis bestuurder dekt meestal niet standaard het risico moto. Dit is wel mogelijk mits een bijpremie.
  • Omnium: ook uw moto kan je omnium verzekeren. Informeer er naar.
  • De rechtsbijstandverzekering: deze waarborg helpt om je rechten te verdedigen en draagt de kosten van je advocaat en/of expert in binnen- en buitenland.
  • Bijstandsverzekering (Assistance): motorpech? Op reis met de moto? De pechbijstand en reisbijstand garanderen een snelle oplossing 24/24 en 7/7.
U bent verplicht om een nummerplaat aan te vragen voor uw bromfiets en/of lichte vierwieler. Lees HIER meer over de juiste procedure(s).

Zakenkantoor Ludo Elst draagt zorg voor uw verzekeringen. Vraag meteen een offerte aan! Wij zoeken op basis van uw gegevens de verzekeraar die bij u past. Uiteraard aan de beste prijs. U bent natuurlijk ook steeds welkom op kantoor.

Zakenkantoor Ludo Elst
Lambrechtshoekenlaan 254, 2170 Merksem
ludo@zkle.be
03/660.12.42