Hospitalisatieverzekering: Ludo Elst advies en verzekeringen particulieren Merksem-Antwerpen
Hospitalisatieverzekering: Ludo Elst advies en verzekeringen particulieren Merksem-Antwerpen

MIJN GEZIN EN IK: HOSPITALISATIEVERZEKERING

Deze verzekering betaalt uw hospitalisatiekosten onbeperkt terug, inclusief eendagskliniek. Ook uw medische voor- en nabehandelingskosten (30 dagen voor en 90 dagen na uw opname), worden vergoed, na tussenkomst van uw ziekenfonds.
Bovendien vergoedt de hospitalisatieverzekering eveneens de medische kosten voor de ambulante behandeling van 27 zware ziekten, ook al wordt u niet in het ziekenhuis opgenomen.

U hebt de vrije keuze van arts, kamer en ziekenhuis. Als u bij een ongeval, ziekte of bevalling wordt opgenomen, hoeft u enkel uw kaart voor te leggen. Met bijna alle ziekenhuizen in België is er een derdebetalersregeling. De maatschappij betaalt in dat geval uw factuur rechtstreeks aan het ziekenhuis, waardoor u geen voorschot of hoge eindfactuur voorgeschoteld krijgt.
Wordt u in het buitenland gehospitaliseerd? Geen probleem. Bel het noodnummer! Via dit nummer krijgt u het nodige advies om uw opname zo vlot mogelijk af te handelen. Zorg er wel voor dat u de maatschappij vooraf op de hoogte brengt van elke geplande opname in het buitenland.

Op zoek naar een tandzorgplan? DKV-smile is hiervoor het ideale product!

Zakenkantoor Ludo Elst
Lambrechtshoekenlaan 254, 2170 Merksem
ludo@zkle.be
03/660.12.42