Familiale bijstand verzekering: Ludo Elst advies en verzekeringen particulieren Merksem-Antwerpen
Familiale bijstand verzekering: Ludo Elst advies en verzekeringen particulieren Merksem-Antwerpen

MIJN VOERTUIG: BIJSTANDSVERZEKERING

Een auto-ongeval of panne brengt steeds veel ongemakken met zich mee, zeker in het buitenland. De bijstandsverzekering neemt veel van deze zorgen weg!

GRATIS BIJSTAND IN BELGIË BIJ ONGEVAL

Heeft u een BA-autoverzekering bij één van onze partnermaatschappijen? Dan heeft u alvast bij een ongeval in België recht op een gratis bijstandsverlening. 24/24 en 7/7 en een vervangwagen (als u kiest voor een door de maatschappij erkende hersteller).

Wanneer uw voertuig na een ongeval geïmmobiliseerd is (ongeacht in recht of in fout) dan kan u genieten van deze gratis waarborg.

UITGEBREIDE BIJSTAND VOERTUIG EN/OF PERSONEN

De optionele bijstandsverzekering biedt een oplossing voor dringende problemen bij pech (in binnen- of buitenland) en een ongeval in het buitenland. Ook dan kunt u op elk moment bellen, 24 uur op 24, 7 dagen op 7: deze dienst helpt u dag en nacht meteen verder. Zodra u de schade meld, schieten zij in actie om u zo spoedig mogelijk verder te helpen.

Bijstand Voertuig: alle zorgen voor uw voertuig en de passagiers

  • sleepdienst: uw wagen wordt naar de garage gesleept wanneer hij niet ter plaatse kan hersteld worden;
  • mobiliteit: in functie van uw situatie zorgen we voor een vervangwagen of een alternatief zodat u uw reis kunt verderzetten;
  • repatriëring: uw wagen wordt ook vanuit het buitenland naar huis gebracht.

Bijstand Personen: alle hulp voor u en uw gezin tijdens verplaatsingen, ongeacht het vervoermiddel, in België en buitenland (ganse wereld)

  • bijstand aan zieke of gekwetste personen;
  • bijstand na overlijden in het buitenland;
  • bijstand bij incidenten (kosten van opzoekingen en hulpverlening, vroegtijdig terugkeren ingeval van het overlijden van een naaste, voorschieten van fondsen, psychologische bijstand,...;
  • medische kosten als gevolg van een ziekte of ongeval in het buitenland;

Zakenkantoor Ludo Elst draagt zorg voor uw verzekeringen. Vraag meteen een offerte aan! Wij zoeken op basis van uw gegevens de verzekeraar die bij u past. Uiteraard aan de beste prijs. U bent natuurlijk ook steeds welkom op kantoor.

Zakenkantoor Ludo Elst
Lambrechtshoekenlaan 254, 2170 Merksem
ludo@zkle.be
03/660.12.42