Autoverzekering: Ludo Elst advies en verzekeringen particulieren Merksem-Antwerpen
Autoverzekering: Ludo Elst advies en verzekeringen particulieren Merksem-Antwerpen

MIJN VOERTUIG: AUTOVERZEKERING

Aantrekkelijke premies, ook voor jongeren.

Prijsvergelijking bij meerdere maatschappijen.

Online inschrijving van personenwagens.

Professionele afhandeling van uw schadegeval(len).

24/24 en 7/7 telefonische bijstand

Indien u totaal klant wordt, krijgt u extra voordelen zoals:
- nog betere tarieven
- kostenloze maandelijkse betalingen

MOGELIJKE WAARBORGEN

  • BA verzekering: deze wettelijk verplichte verzekering dekt de materiële en lichamelijke schade aan derden, ook aan de passagiers van het verzekerde voertuig.
  • Bestuurdersverzekering: als bestuurder zijn uw lichamelijke kwetsuren bij een ongeval in fout niet verzekerd. Met deze uitbreiding zorgt u voor een optimale dekking.
  • Omnium: de materiële schade aan het eigen voertuig kan je verzekeren met deze waarborg alsook de risico's brand, diefstal, glasbraak, stormschade... Je kan deze waarborgen ook onderschrijven zonder de waarborg 'eigen schade'. Dit noemt men de 'kleine of mini omnium'.
  • De rechtsbijstandverzekering: om je rechten te verdedigen en de kosten van je advocaat en/of expert in binnen- en buitenland te vergoeden.
  • Bijstandsverzekering (Assistance): motorpech? Op reis met de wagen? De pechbijstand en reisbijstand garanderen een snelle oplossing 24/24 en 7/7.

Zakenkantoor Ludo Elst draagt zorg voor uw verzekeringen. Vraag meteen een offerte aan! Wij zoeken op basis van uw gegevens de verzekeraar die bij u past. Uiteraard aan de beste prijs. U bent natuurlijk ook steeds welkom op kantoor.

Zakenkantoor Ludo Elst
Lambrechtshoekenlaan 254, 2170 Merksem
ludo@zkle.be
03/660.12.42